Winkelwagen (leeg) 0
Bijbelkiezer (2529 products)

Taal

Soort

Bijbelvertaling naam

Speciale editie

Home

Nieuwe producten

Alle nieuwe producten
Kashmir Evangelisatie CD - GOD'S STORY: Van Schepping tot Eeuwigheid

Kashmir Evangelisatie CD - GOD'S STORY: Van Schepping tot Eeuwigheid

1709111
€ 1,86
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld en betaald is zelfde dag verzonden!
Kashmir Evangelisatie CD - GOD'S STORY: Van Schepping tot Eeuwigheid
Direct leverbaar!
 Klantwaarderingen en reviews
Nog geen reviews

Kashmir Evangelisatie CD - GOD'S STORY: Van Schepping tot Eeuwigheid

GOD'S STORY EVANGELISATIE CD

God's Story: Van Schepping tot Eeuwigheid heeft een wonderbaarlijk effect op mensen van alle leeftijden ongeacht hun sociale of economische status, etnische of culturele achtergrond. De verklaring van dit succes kan in drie woorden worden samengevat, "chronologisch verhalen vertellen". Deze dynamische methode is niet nieuw. In feite heeft God door de hele Bijbel heen gebruik gemaakt van deze presentatie.

Toen de in verwarring gebrachte discipelen onderweg naar Emmaüs in een sombere stemming van gedachten wisselden over de kruisdood van Jezus, kwam de opgestane Heiland zelf hen vergezellen, berispte hen en zei: "O onverstandigen en tragen van hart, dat gij niet alles gelooft wat de profeten gesproken hebben!" Toen citeerde Jezus teksten uit het Oude Testament om " Zichzelf nader te verklaren."

Zendelingen ontdekken het Chronologisch Verhalen Vertellen

Momenteel zijn zendelingen wereldwijd weer tot de ontdekking gekomen dat de verkondiging van het Evangelie het meest effect heeft wanneer ze dezelfde chronologische volgorde van de Bijbelverhalen hanteren naar het voorbeeld van Jezus toen Hij onderweg was met de Emmaüsgangers. In feite doet het er niet toe hoe primitief of ontwikkeld een gemeenschap is, de beste manier om ideeën aan de man te brengen is langs de weg van het vertellen van verhalen.

De New Tribes Mission ging er toe over om de traditionele missionaire manier waarop het onderwijs van de belangrijkste onderwerpen werd gegeven te vervangen door het chronologisch vertellen van verhalen. Nu brengen ze het Evangelie met allereerst de fundamentele verhalen te vertellen die gaan over God de Schepper, de schepping van de mens en de zondeval, en dat de mens zijn vertrouwen op God moet stellen die een plaatsvervangend offer heeft gebracht.

Het onderwijs start met de Bijbelse verhalen van het Oude Testament die wijzen op de verloren staat van alle mensen, en over Gods belofte dat eens een Redder zal komen om verlossing te bewerken voor de hele mensheid. Na een aantal maanden begint het onderwijs met verhalen uit het Nieuwe Testament. Zo kunnen zelfs de eens onbereikte volken Jezus gemakkelijk herkennen als de beloofde Redder van God.

Die zendelingen die de Bijbelse verhalen in chronologische volgorde vertellen rapporteren dat in plaats van het 20 jaar wachten op de eerste bekeerling van de onbereikte volken nu 80% in slechts enkele maanden tot bekering komt - met als teken een veranderd leven!

De respons op God's Story komt overeen met de resultaten die de New Tribes Mission vermelden.

 

Betaal maar € 1,50 per cd door er 50 stuks of meer te bestellen. Bel hiervoor met 026 3338048

 

Klik op de link hieronder voor de nu beschikbare talen van deze mooie & bijbelgetrouwe Evangelisatie CD:

GOD'S STORY EVANGELISATIE CD

Data sheet

Soort
Evangelisatie CD
Type
Compact Disc (CD)
 Reviews

Schrijf als eerste een review !