NIEUW: Nederlandse LuisterBijbel

NIEUW: Nederlandse LuisterBijbel

LuisterBijbel in zakformaat

Bekijk meer
DE BASISBIJBEL: De Bijbel in makkelijk Nederlands

DE BASISBIJBEL: De Bijbel in makkelijk Nederlands

De makkelijkst leesbare Bijbel van Nederland voor maar € 9,95

Bekijk meer
Evangelisatiekalenders 2018

Evangelisatiekalenders 2018

Om uit te delen

Bekijk meer

Bijbelverspreiding in vele talen

BIJBEL KOPEN

Stichting ZakBijbelBond-Gospel for Guests is gespecialiseerd in het importeren en leveren van Bijbels, audiobijbels, kinderbijbels en evangelisatiemateriaal uit allerlei landen, in allerlei talen en in allerlei formaten.

We willen iedereen stimuleren God's Woord te lezen, bij zich te dragen en te delen met anderen. Iedereen die het Evangelie wil doorgeven helpen we graag zo goed mogelijk. Daarom leveren we zowel moderne bijbelvertalingen als ook traditionele bijbelvertalingen.

De 'ZakBijbelBond' is een interkerkelijke non-profit instelling en is afhankelijk van giften.

TRACK & TRACE: Bij elke bestelling sturen we u een verzendbevestiging én ontvangt u een track & trace code.

Bijbelverspreiding in vele talen

BIJBELVERSPREIDING

Onze projecten in het buitenland

Bekijken

Het Bijbelfonds

HET BIJBELFONDS

Gratis Bijbels - Steun ons

Bijbel Kopen

BIJBELWEBSHOP

Bijbels in vele talen

Bekijken

BIJBELVERSPREIDING IN VELE TALEN

Grootste aanbod van Bijbels in vele talen

In ons eigen magazijn hebben we meer dan 200 gedrukte talen op voorraad liggen. Van Amhaarse Nieuw Testamenten en Chinese studiebijbels tot Perzische BijbelsSpaanse kinderbijbels en Zweedse traktaten. Ook Huwelijksbijbels, Groot Letterbijbels en luxe Bijbels vind je in ons assortiment terug. In onze webshop vind je zo'n 160 talen. We leveren aan particulieren, evangelisten en boekwinkels, maar ook aan grote christelijke organisaties in binnen- en buitenland.


Gratis verzending van Nederlandse Bijbels

Nederlandse boeken hebben een vaste verkoopprijs, waar alle verkopers zich aan moeten houden. Om de prijzen te drukken hanteren wij gratis verzending van Nederlandse Bijbels binnen Nederland (m.u.v. de BasisBijbel). Klik hier om een Nederlandse Bijbel te kopen


Uitgever van de BasisBijbel

De BasisBijbel - De Bijbel in makkelijk Nederlands is in juli 2016 door de ZakBijbelBond op de markt gebracht. Het is niet alleen de makkelijkst leesbare Bijbel van Nederland, maar ook nog eens de voordeligste. Klik hier voor de BasisBijbel


Specialist in LuisterBijbels

Meer dan de helft van de wereldbevolking is blind, ongeletterd of leert auditief. Daarom zijn luisterbijbels een noodzaak en zijn luisterbijbels op zonne-energie een fantastische zendingstool. Als MegaVoice Media Center zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van het gebruik van MegaVoice audiobijbels op zonne-energie. In gesproken vorm hebben we inmiddels meer dan 6.000 talen beschikbaar. Klik hier voor de LuisterBijbels op zonne-energie


Specialist in HuwelijksBijbels

Wij kunnen een ruim aanbod aan HuwelijksBijbels direct & snel uit eigen voorraad leveren. Ook voor advies staan we 5 werkdagen voor je klaar.
Bovendien is de verzending van de Nederlandstalige HuwelijksBijbels gratis! Klik hier voor HuwelijksBijbels


Vertalers van kalenders met ansichtkaarten

De ZakBijbelBond heeft de Nederlandse vertaling verzorgd van zowel de kalender met ansichtkaarten 'Leven voor U', alsook de kalender met ansichtkaarten 'Leven'.