• Volgende werkdag afgeleverd
  Op werkdag voor 15:00 besteld en betaald
 • Veilig betalen
  iDeal, PayPal of bankoverschrijving
 • Tevredenheid verzekerd
  14 dagen zichttermijn
 • Professionele klantenservice
  026-3338048 (ma-vr 9:00-17:00)
NIEUW: Nederlandse LuisterBijbel

NIEUW: Nederlandse LuisterBijbel

LuisterBijbel in zakformaat

Bekijk meer
DE BASISBIJBEL: De Bijbel in makkelijk Nederlands

DE BASISBIJBEL: De Bijbel in makkelijk Nederlands

De makkelijkst leesbare Bijbel van Nederland voor maar € 9,95

Bekijk meer
Evangelisatiekalenders 2018 in diverse talen

Evangelisatiekalenders 2018 in diverse talen

NL edities met tekst uit BasisBijbel!

Bekijk meer

BIJBEL KOPEN

Gratis verzending van de Herziene Statenvertaling, Nieuwe Bijbelvertaling, Het Boek, Statenvertaling, Naardense Bijbel, Bijbel in Gewone Taal, Groot Nieuws BijbelWillibrord-vertaling & NBG '51.

ENGELSE BIJBELS

Engelse Bijbels als de NIV Bijbel, King James Bijbel, ESV Bijbel, Amplified Bijbel, NASB Bijbel, NLT Bijbel, Living Bijbel en Good News Bijbel tegen lage prijzen.

BIJBELS IN ALLERLEI TALEN

We leveren Bijbels, luisterbijbels, kinderbijbels, ansichtkaartenkalenders, enz. in allerlei talen en afmetingen.

Bijbelverspreiding in vele talen

BIJBELVERSPREIDING

Onze projecten

Bekijken

Het Bijbelfonds

HET BIJBELFONDS

Gratis Bijbels - Steun ons

Bijbel Kopen

BIJBELWEBSHOP

Bijbels in vele talen

Bekijken

Aanbevolen producten

BIJBELVERSPREIDING IN VELE TALEN

Engelse Bijbels

De laagste prijzen voor Engelse Bijbels vind je hier. Van King James Bijbel tot de NIV Bijbel, we hebben ze allemaal. Heb je advies nodig bij het kiezen van een Engelse Bijbel? Geen probleem! We helpen je graag. Je krijgt bij ons meteen onze inkoper aan de lijn, die je alles kan vertellen over de verschillende Engelse Bijbels en de Engelse bijbelvertalingen.

Bijbels in vele talen

In ons eigen magazijn hebben we meer dan 200 gedrukte talen op voorraad liggen. Niet alleen Nederlandse Bijbels en Engelse Bijbels, maar van Amhaarse Nieuw Testamenten en Chinese studiebijbels tot Perzische BijbelsSpaanse kinderbijbels en Zweedse traktaten. Ook Huwelijksbijbels, Groot Letterbijbels en luxe Bijbels vind je in ons assortiment terug. In onze webshop vind je zo'n 160 talen. We leveren aan particulieren, evangelisten en boekwinkels, maar ook aan grote christelijke organisaties in binnen- en buitenland.

 

Bijbel Kopen

Gratis verzending van Nederlandse Bijbels - Nederlandse boeken hebben een vaste verkoopprijs, waar alle verkopers zich aan moeten houden. Om de prijzen te drukken hanteren wij gratis verzending van Nederlandse Bijbels binnen Nederland (m.u.v. de BasisBijbel). Klik hier om een Nederlandse Bijbel te kopen

 

BasisBijbel

De BasisBijbel - De Bijbel in makkelijk Nederlands is in juli 2016 door de ZakBijbelBond op de markt gebracht. Het is niet alleen de makkelijkst leesbare Bijbel van Nederland, maar ook nog eens de voordeligste. Klik hier voor de BasisBijbel

 

LuisterBijbels

Meer dan de helft van de wereldbevolking is blind, ongeletterd of leert auditief. Daarom zijn luisterbijbels een noodzaak en zijn luisterbijbels op zonne-energie een fantastische zendingstool. Als MegaVoice Media Center zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van het gebruik van MegaVoice audiobijbels op zonne-energie. In gesproken vorm hebben we inmiddels meer dan 6.000 talen beschikbaar. Klik hier voor de LuisterBijbels op zonne-energie

 

HuwelijksBijbels

Wij kunnen een ruim aanbod aan HuwelijksBijbels direct & snel uit eigen voorraad leveren. Ook voor advies staan we 5 werkdagen voor je klaar.

Bovendien is de verzending van de Nederlandstalige HuwelijksBijbels gratis! Klik hier voor HuwelijksBijbels

 

Kalenders met ansichtkaarten

De ZakBijbelBond heeft de Nederlandse vertaling verzorgd van zowel de kalender met ansichtkaarten 'Leven voor U', alsook de kalender met ansichtkaarten 'Leven'.