LET OP! 20 JULI T/M 5 AUGUSTUS IS ONZE KLANTENSERVICE GESLOTEN. BESTELLINGEN WORDEN GEDURENDE DEZE PERIODE 2X PER WEEK VERZONDEN.
Bijbelkiezer (2261 products)

Taal

Soort

Bijbelvertaling naam

Speciale editie

Home

Frans, Jezus, onze bestemming, W. Busch

Frans, Jezus, onze bestemming, W. Busch

0957013
€ 8,95 Inclusief belasting
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld en betaald is zelfde dag verzonden!

Frans, Jezus, onze bestemming, W. Busch

Direct leverbaar!
 

Veilige betaalmethodes

 

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld en betaald is dezelfde dag verzonden!

 

Tevredenheid verzekerd (14 dagen zichttermijn, op luisterbijbels zelfs 30 dagen)

Jezus, onze bestemming.

Dit was het algemene thema dat predikant Busch had gekozen voor de grote evangelisatiecampagne, georganiseerd in Essen in 1938. Hij beleefde veel vreugde aan het werken onder de jeugd in Essen. Maar hij hield ook uitermate van zijn ambt als rondreizend predikant. Velen zijn aangesproken tijdens de conferenties die hij heeft gegeven in steden en in het land, van oost tot west, in Duitsland en over de hele wereld.

Wat was hij verheugd om de grote menigten te zien die bijeen kwamen om het evangelie aan te horen. Hij was ervan overtuigd dat de blijde boodschap van Jezus Christus de meest bijzondere boodschap aller tijden was.

Met duizenden tegelijk zouden de mensen zijn gekomen om naar hem te luisteren. Maar niettemin hadden al zijn toehoorders de indruk dat Wilhelm Busch zich persoonlijk tot hen richtte. Het was één van de karakteristieke eigenschappen van zijn preken. Dankzij de bandopnamen is hij persoonlijk blijven spreken tot elke lezer van zijn boek, zodat zijn arbeid voor de boodschap van Jezus Christus, gekruisigd en weer opgestaan, werd voortgezet.

“Jezus, onze bestemming” was in diepere zin het hoofdthema van zijn evangelisatiewerk. Wilt u zijn boodschap beluisteren? Het volstaat om u in gedachte onder zijn toehoorders te scharen en zonder twijfel zult u ontdekken dat “Jezus, onze bestemming” een onderwerp is van hoofdbelang, voor de wereld en voor ons leven.

 

Beschikbaar in veel talen

Klik hier voor een overzicht van talen waarin deze titel beschikbaar is.

 

Data sheet

Taal
Frans
Soort
Boek
Oorpronkelijke titel (onvertaald)
Notre destin
Hoogte (cm)
19
Breedte (cm)
11,5
Dikte (cm)
0,3
Gewicht (kg)
0,166
 Reviews

Schrijf als eerste een review !