Winkelwagen (leeg) 0

All reviews

By Roland B. on 09 Oct 2017 :
(5/5) 
Product rated : STV SchoolBijbel

Mooie bijbel, goede service en levering

Een eenvoudige en mooie Bijbel. Prettige ervaring gehad met zakbijbelbond.nl voor het bestellen van deze Bijbel. Goede service, levering was ook top!

By Medy B. on 04 Oct 2017 :
(5/5) 
Product rated : Nederlandse LuisterBijbel

Mijn luisterbijbel

Ik ben zo enorm blij,met de nieuwste techniek van uw luisterbijbel in zak formaat,je kan deze op elk moment beluisteren.ik heb deze altijd mee in mijn tas,ook heb ik er een nek koordje aan ik kan deze dan ook om mijn nek dragen als ik bezig ben.een echte aanrader voor ieder.mijn dank zakbijbelbond.

By Gast R. on 22 Sep 2017 :
(5/5) 
Product rated : HSV HuwelijksBijbel

Super snel!

Bedankt voor de supersnelle levering! Het was goed te zien dat jullie de huwelijksbijbel met liefde hadden ingepakt. We hebben 'm in perfecte staat ontvangen. Top!!

Bert

By Gast R. on 21 Sep 2017 :
(5/5) 
Product rated : Ansichtkaartenkalender 'Leven' 2022

Erg mooie kalender

Ik bestel de kalenders weer graag, zodat ik ze kan uitdelen, ook met Kerst.

T.

By Erik D. on 15 Sep 2017 :
(5/5) 
Product rated : Nederlandse LuisterBijbel

Wat een geweldige luister Bijbel speler!

Ik was zo blij verrast door de kwaliteit van de speler zelf, het gemak van navigeren door de Bijbel en vooral ook door de prettige stemmen die de Bijbel voorlezen. Er zijn meen ik 5 stemmen, het OT voornamelijk heren- en de NT uitsluitend dames-stemmen en elk van die stemmen zijn erg prettig om naar te luisteren wat niet onbelangrijk is. Dat was een enorme meevaller. De tekst wordt ook zeer duidelijk uitgesproken en het gaat niet te snel. Wat een volume komt er uit de speaker! Zonder vervorming is er met gemak met een hele groep naar te luisteren mocht dat nodig zijn of als je aan het werk bent en toch wilt luisteren. Er is ook een mogelijkheid om een polskoordje te bevestigen aan de speler, handig om deze eventueel om je nek te hangen als je bezig bent, luisterend met of zonder oortelefoon. Als je accu's eventueel defect zouden raken op termijn kan je de speler ook nog met een voeding gebruiken maar de accu is te vervangen dus geen probleem op dat vlak. Ik kan niet zeggen hoe blij ik ben met de mogelijkheid de Bijbel tot me te nemen op deze fijne manier. Zo kan ik ook in slaap vallen met Gods Woord, hoe heerlijk is dat? Kortom: een warm aanbevolen audio Bijbel speler.

By Denise D. on 29 Aug 2017 :
(5/5) 
Product rated : Engelse LuisterBijbel NIV

geweldig

ik gebruik het met oortjes als ik ergens moet wachten en zonder als ik op mijn oefenapparaat moet.

By Anni K. on 29 Aug 2017 :
(5/5) 
Product rated : Nederlandse LuisterBijbel

Vlotte service

Bedankt voor de vlotte service en het pakketje was nog net op tijd, afgelopen zaterdag eind van de ochtend. Mijn Moeder van 86 was er ontzettend blij mee

By Anja D. on 29 Aug 2017 :
(5/5) 
Product rated : BASISBIJBEL - Hardcover

Dank voor de BasisBijbel in druk!

Ik vergelijk regelmatig Bijbelteksten in verschillende vertalingen en ik vind de BasisBijbel heel erg getrouw naast de NBG51 of de Statenvertaling. Dat maakt het een ideale vertaling om moeilijkere teksten te begrijpen. Ik vind de BasisBijbel echt een uitkomst!

By Thea V. on 21 Aug 2017 :
(5/5) 
Product rated : Nederlands-Engelse LuisterBijbel

Prachtig Kado

Ik vraag mij af of je dan eerst een zin in het Nederlands hoort en dan vervolgens de vertaling in het Engels...Een voorbeeld is wel handiger erbij.

By L. Z. on 17 Aug 2017 :
(5/5) 
By Jo-Anne F. on 31 Aug 2016 :
(5/5) 
Product rated : Albanees Nieuw Testament in Hedendaags Albanees in compact formaat en paperback uitvoering

Fijne uitgave

Mooie versie! Lekker slank en luxe uitgevoerd. Top!