Onze webshop gebruikt cookies om je een betere winkelervaring te bieden. Wanneer je optimaal gebruik wilt maken van onze website, klik dan op OK.

close

StoryTeller

StoryTeller Er zijn 2 producten.

StoryTeller

STORYTELLER

De StoryTeller. Een duurzame en voordelige audioplayer op zonne-energie. Wordt geleverd incl. opname naar keuze. Is ook zélf te laden met een eigen opname.

Deze mediaplayer op zonne-energie leveren we inclusief een evangelisatieopname naar keuze.
Denk aan de audioversie van de Jezusfilm, de audioversie van God's Story of één of meerdere opnames van Gospel Recordings.

The Story of Jesus: de audioversie van de Jezus-film, vertelt over het leven van Jezus zoals beschreven in het Bijbelboek Lukas. Deze audioboodschap is opgedeeld in 22 hoofdstukken, duurt 90 minuten en is beschikbaar in meer dan 400 talen.

God's Story: Deze boodschap vertelt de belangrijkste Bijbelse waarheiden in chronologische volgorde.  Van de schepping tot de eeuwigheid. Het Evangelie wordt op een begrijpelijke manier vertelt, zodat mensen uit elke cultuur dit compleet tot zich kunnen nemen.
Deze boodschap is verdeeld over 18 hoofdstukken, duurt 80 minuten en is beschikbaar in meer dan 250 talen.

Dit apparaatje weegt maar 67 gram!
Werkt op een Lithium-Ion Polymer batterij! (even ter vergelijking: alleen de allernieuwste smartphones hebben deze batterij)
De speaker is zo goed dat je er makkelijk met z'n 10-en tegelijk naar kunt luisteren.

De interne zonnepanelen op de achterkant laden de batterij binnen 10 uur op in de zon.
Via de mini-usb poort laadt je de StoryTeller binnen 3 uur op. Waarom mini-usb? Dit komt op het zendingsveld vaker voor dan micro-usb.
Met een adapter kan dit in 1 uur!

De StoryTeller kan tot 14 uur lang afspelen op 1 volle batterij.

Voor een kwantiteitskorting (vanaf 6 stuks) bel met 026 3338048